Професионална гимназия
по техника и лека промишленост гр. Попово

ОТНОВО СМЕ № 1
XIII общински фестивал на училищното любителско творчество

И тази година участниците от ПГТЛП гр. Попово в Тринадесети Общински фестивал на училищното любителско творчество в НЧ „Св. св. Кирил и Методий“ заеха първите места.
Чудесното изпълнение на народна песен на Виктория Пламенова от XI „а“ клас, заела почетното ПЪРВО място и доказалата се във времето певица Арзу Шакирова от X „а“ клас, класирана на ТРЕТО място трогнаха публиката и заеха призовите места.
За първи път през 2012 г. в София се поставя началото на стендъп комедията. Комеди клуб София е първият по рода си в България. По-късно се създава и Комеди клуб Пловдив.
Драгомир Драганов от VIII „а“ клас на ПГТЛП гр. Попово е първият стендъп комедиен изпълнител, стъпил на сцената на НЧ „Св.св. Кирил и Методий“ в гр. Попово. Неговото изпълнение на стендъп комедията „Фейсбук в Средновековието“ бе нещо ново и различно за поповската публика. Виртуозното изпълнение бе съпътствано от талантливия имитатор Пламен Александров от X „а“ клас, който изпълни пантомима по темата. И те заслужено бяха отличени с ПЪРВО място! Възпитаниците на ПГТЛП гр. Попово поставиха началото на Комедиен клуб Попово! Честито!НЕЛИ ЙОРДАНОВА
СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО БЕЛ