Професионална гимназия
по техника и лека промишленост гр. Попово
;

ИЗПРАЩАНЕ НА ВИПУСК 2017


На 24 май 2017 г. в двора на ПГТЛП се събраха абитуриенти, родители, учители и гости. В 17,30 ч. започна тържеството за изпращане на ВИПУСК 2017 г. На фона на подходяща музика, думи на водещите, би училищния звънец и призова абитуриентите за последния час на класния ръководител. За последен път те влязоха в украсените класни стаи, за да се простят с учителя и своите съученици.
С китка здравец всеки абитуриент бе изпратен от училище. След словото на Директора на училището прозвуча обръщение от името на випускниците, което бе отправено от абитуриента от XII „а“ клас Станислав Добрев.
Последва вълнуващата песен „Един неразделен клас“ в изпълнение на Виктория Пламенова, Арзу Шакирова и Ангел Свиленов от училището, която бе посрещната много добре.
С менче в ръка и с думите: „На добър път, скъпи абитуриенти!“ Директорът на училището госпожа Каролина Христова – Маркова изпрати ВИПУСК 2017. На фона на вечната песен „Пак ще се върнем след десет години“ абитуриентите минаха под венец от цветя и поеха към централния площад на града, където минаха по червения килим и като най-скъпи гости бяха посрещнати от Кмета на града д-р Людмил Веселинов и г-н Георги Георгиев – председател на Общинския съвет.
След като си направиха снимка на Випуска пред сградата на Общинския съвет, те се отправиха към атракцион „Калоянова крепост“ – Арбанаси, където щеше да се проведе тяхната незабравима бална вечер. Последна вечер, в която щяха да бъдат заедно съученици и учители, преди да се разделят и всеки да поеме своя път на крилете на мечтите си.


НЕЛИ ЙОРДАНОВА
СТАРШИ УЧИТЕЛ ПО БЕЛ